cs5

har laddat ner nyaste ps nu snart kommer bloggen igång. HÄRLIGT.

idiot blogg

Åh orkar inteeeeee bloggen vill inte som jag vill. Ska ladda ner photoshop igen tänkte jag, sen vid 6 drar jag till min mamma hon måste hjälpa mig med min läxa, minneskurva suck.
orkar inte blogga när jag inte gnsdhgjshgkjdgh
så punkt skriver jag inget mer förrän jag har EN BRA DESIGN. 
hggjbsdhgjbhdfgbsjkbdjbhfgdh / frustrerad

Secret love

Ligger i sängen, sov inget alls igår fick värsta rycket mådde illa hela dagen igår och sen på natten fick jag som en spyattack usch. Så min morbror tyckte att jag skulle vara hemma idag hoppas jag kan gå till skolan imorgon bara eftersom vi börjar med riktiga lektioner. Annars håller jag på att få ihop ett volleyboll lag om vi får ihop ca 12 personer så har vi en tränare, jag älskar verkligen volleyboll. Vissas passion är tex. sjunga dansa, min är verkligen volleyboll så jag hoppas att jag får ihop till ett lag och om vi får det så hoppas jag att alla kan ta det seriöst för det här är något jag verkligen vill göra och något jag brinner för. It's my secret love.

Utedag

Ligger i sängen och ska snart sova, imorgon ska vi ha en utedag i någon park med alla ettor på hela JENSEN först tyckte jag inte att det skulle bli så kul men nu ser jag verkligen fram emot det! Och min uppdatering kommer bli bättre snart, i hope..

Bloggpaus

Orkar inte med den här dumma bloggen och imorgon sticker vi ju så hejdå på ett tag

Hard work

Godmorgon! Ska snart börja jobba, jag tänkte mest se om det funkade att logga in på bloggen via internetet på mobilen och det funkade som tur var så nu kan jag uppdatera när jag inte har tillgång till dator! Fast först måste jag fixa designen..

If i had you

Okej blogg design tar död på mig haha!
Orkar inte just nu får fixa med det imorgon, efter jag träffat jossan, saknar henne så otroligt!
Jaja puss

.

jag.får.allvarligt.talat.problem.på.min.design.jag.hatar.den

"Chacha bloggen"

nej men har varit jätte slö hela dagen, har mest legat och kollat på film. Efter igår så var jag inte jätte pigg.
Bowlade i 3 timmar har träningsvärk i fingrarna, haha? Sen drog jag och bea vidare från gröndalshallen, ja har inte så mycket att säga om det, inte här på bloggen iallfall.
Jag har faktiskt ingenting alls att säga. 
Så jag uppdaterar nog lite bättre imorgon!
Ha en bra lördagskväll!


Svar till dig som säger att min mamma sparkade ut mig att hon inte vill ha mig..
För det första, varför vara anonym, om du inte kan stå för din åsikt borde du inte säga den.
Och vadå ingen vill ha mig? Jag har 4 olika ställen att välja på ungefär vart jag vill bo. Jourhemmet i Tyresö där jag bodde innan, hemma hos mamma, hos min moster, och min morbror. Så lägg bara ner. Du framstår bara som en patetisk nolla när du snackar om saker du inte vet något om. Dessutom varje gång vi pratar i telefonen säger hon att jag kan flytta hem igen för mitt rum är så tomt..?
Och jag klagar inte på att bo i det stora rummet i källaren med dubbelsäng, en soffa och plasma tv på väggen.. Skulle du gjort det eller?

Och till dig som frågade om jag gör gratisdesigns, det gör jag verkligen inte. Jag tycker att det är oerhört frustrerande att sitta och hålla på med designs. Men jag känner mig "ärad" att du skulle vända dig till mig om du skulle skaffa blogg!

Nikon D3000

Goddag blir det nog att säga idag, klockan är kvart i två faktiskt. Vaknade runt nio i morse för att grannen envisades med att klippa gräset så tidigt på morgonen. Jag vaknade med ett ryck och trodde att det var jordens undergång ungefär. Sen har jag jobbat lite. Ska ner och fortsätta måla nu, bara en vecka kvar sen har jag jobbat i 3 veckor! 
Fast jag sommarjobbar hemma, jag målar nere i källaren där jag bor. Vi målar alla väggar vita istället för furu färgat som det var innan. Så jag ska ta mig lite att äta sen fortsätta. Tänkte svara på två kommentarer också, skönt att veta att folk läser min blogg fortfarande fast den vart så "off"!

till dig som undrade om mina byxor, jeans:en jag hade på mig igår kommer ifrån Gina Tricot och kostade 199 kr tror jag att det var. 

Och svar till olivia som glömde fylla i sin bloggadress så fotar jag med min nya Nikon D3000! Jag fick den för ca en vecka sen, och jag har bara objektivet som man fick med. Det kan bli många fina bilder med det också, ett tips kan vara att ändra inställningarna till den "miljö" man fotar i! Fast det visste du redan eftersom du har en fotoblogg.
Kram på dig med tjejen, kul att du gillar min blogg!

bild från igår, det var riktigt mörkt ute. Kom till Bea runt tio då gick vi genom skogen ner till ringvägen.
Ett stort misstag





All i really need is time



allt jag behöver är tid, att ta tag i verkligheten. Att ta tag i mitt liv.
Att komma ur allt det här.
Gymnasiet. Det kommer förändra mitt liv, jag känner det på mig. Jag kommer träffa nya människor
det kommer bli nya upplevelser. Det kommer bli annorlunda.
Jag vill förändra mitt liv. Men det går inte. Jag vill inte såra folk, men det går inte att undvika.
All i really need is time.

äntligen

Nu ringde min morbror och sa att han var på väg hem. Ungefär en timme senare än han sa. Så om ca 20 minuter kommer han hem & då åker vi till mix och äter sen skjutsar han mig till bea så tar vi en runda runt ringvägen! 
Det börjar bli mörkt men det funkar iallafall. Bara det inte blir som när vi gick runt ringvägen i höstas/vintras då det vart kolsvart och vi fick springa för vårat liv, haha! Ska stänga av här men får se om jag lägger in bilderna senare ikväll. Ciao.


hold on to you're word cuz talk is cheap.

It's a shame


Haha tror jag druckit ca 4 såna idag..


nu ska jag fixa mig lite sen kommer morbror & Michelle hem då drar vi iväg till mix
och äter lite. Sen tänkte jag dra med mig Bea ut på en fotopromenad runt ringvägen!
Om hon får eftersom hon hade gäster. Annars hörs vi ikväll!



Vad som spelas i mina öron just nu



Min absoluta nya drog - Eclipse soundtrack - Adam watts - still
får inte nog av den, det är helt sjukt att en låt kan vara så bra! Den framkallar alla olika känslor, jag känner mig lycklig, samtidigt som jag känner mig mitt nere i en depression och jag vill skratta, jag kan inte få nog.
Jag älskar låten.

svar på tal

olivia om suck:
jag har några frågor till dig som jag hoppas att du kan svara på
1. Varför började du skära dig?
2. Hur berättade du för din mamma?
3. vart bor du?
4. Gör det ont när du skär dig?
5. har någon blivit sur på dig för att du skär dig?

din blogg e jätte bra uppdatera lite mer bara...:)
kram!


sv: Jaha tack du Olivia, jo men nu när man inte har design så blir det inte lika kul längre, men den ska jag ta tag i!
1. Varför jag började skära mig, det var ett tag sen så minnet är lite svagt men det var att jag behövde känna någon annan smärta än den jag gick runt med inom mig, jag behövde få ut det och känna att jag levde. Ingen bra anledning men det var nog så!
2. Jag berättade inte direkt utan hon hittade mig packad en dag på golvet i mitt rum och hade skärt mig med en sax. Efter det gömde hon sin vodka flaska, haha..
3. Jag bor egentligen ingenstans, eller det är klart jag gör det men jag vet inte riktigt vart. Egentligen bor jag i Nynäshamn, en bit från Stockholm, men jag flyttade till jourhem i tyresö, men nu i veckan har vi "sagt upp" min plats där så jag ska flytta hem till min morbror!
4. Nja, tänk dig själv att du kanske råkar skära dig på papper, det känns lite ondare än det eftersom man trycker ner rakbladet i armen.
5. Ja flera stycken, men jag tror själv att dom inte riktigt visste hur dom skulle hantera det.
Kram!

blä

min blogg är pissful just nu.
Fixar imorgon. Det är ett löfte till mig själv.
Hejdo

börjar blogga snart igen

när jag fixat designen, hållt på med en nu till louise bby, men nu när den var klar ville jag ändra bild på henne och albin, suck.
Men nu ska jag gå ner och kolla på en film jag spelade in förut på disney channel. haha.
OTECKNAD var den faktiskt!
men jaja tappat blogglusten nu när designen är ful.
TJARÅÅ

RSS 2.0